Перла на късмета

Уникален подарък за момиче, особено подходящ подарък за романтични поводи като годишнина, Св. Валентин, абитурентски бал или изненада без повод.

Цена: 21.6 лв с безплатна доставка до цяла България

Истинска перла и прекрасно кoлие от родий.

 Перла на късмета за подарък

Уникален подарък от истинска перла и огърлица от родий в подаръчна опаковка. Подаръка се състои от кутия с мида и истинска перла в различен цвят, кoлие от родий, което е предназначено за перлата и подаръчна поставка за прекрасното, перлено украшение.

Перлата в мидата може да е в един от 5 цвята и всеки цвят на перлата има специална символика. Преди да отворите подаръка не се знае какъв цвят ще е перлата и какъв късмет ще донесе перлата и украшението на получателя на подаръка.

Символиката на перлата

Перлите са съкровищата на океаните. Японците вярват, че перлите носят просперитет, любов и шастие, а някои съновници и поверия приемат перлите за скъпоценности на късмета и светлото бъдеще. Украшение от перли е стилен подарък за проспериращи дами.

От къде да купим подаръка

Този подарък можете да закупите от podarak.org без значение къде в България се намирате, защото в цената е включена и безплатна доставка до цяла България.

Как се използва

подаръци истинска перла