Шоколадов букет от бонбони Рафаело

Подаръка е подходящ за почти всякакъв повод. Много подходящо е за изненади, рожденни дни, подарък за колега, подарък на родител или по – възрастен човек. Много подходящ подарък особено за именни дни при които се подаряват обикновено цветя.

Цена: 30.90 лв. ( + 3.70лв. доставка за цяла България )

букет от бонбони

букет от бонбони

Букет от бонбони

Уникално решение за смесица между добър, интересен и уникален подарък и букет красиви цветя. Букета от бонбони е ръчно направен подарък, който съчетава едини от най – вкусните бонбони с красотата на букет. Ако искате да подарите подарък, който е с красотата на най – красивия букет, но също така нещо, което може да остане за спомен или да бъде добър повод за хапване на нещо сладко, то това е подаръка за вас. Букета включва 15 бонбона Рафаело и неповторима аранжировка в червено или синьо.

Подаръка е много подходящ ако искате да изненадате половинката си. Това е букет, който освен сладък е и букет, който никога няма да повяхне.

От къде да купя?

Шоколадовия букет на podaraci.biz можете да поръчате само през Интернет. Няма магазин от където да го купуте, но от уеб сайта се доставя до цяла България. Тоест планувайте поне ден-два за да може доставката да достигне до вас.

Сайт: podaraci.biz